Emisioni Stop 18 prill 2017

  • STOP – EMISIONI 163 (SEZONI 2)

    Shteti i Bashës, hashashi i Ramës dhe katandisja e monumenteve. Opozita mbushi sot 60 ditë në cadër. Në një studio televizive kryeministri Edi Rama deklaroi, se “hashashin nuk e solla unë, por e gjeta në mes tuaj”, duke vënë veten në rolin e Skënderbeut dhe hashashin në vend të...
  • Polici me 23 vite eksperiencë “hidhet në rrugë”

    Vasil Ranxha, një polic i liruar nga detyra, denoncon në emisionin “STOP” se e hodhën në rrugë pa asnjë shkak, edhe pse punoi mbi 23 vjet në radhët e policisë. As çertifikata e sigurisë dhe as rezultatet e larta në punë nuk i vlejtën për ta mbyllur karrierën deri...
  • “Rilindja Urbane” dhe abuzimet e projektit në Bashkinë e Belshit

    Qytetari nga Belshi, Çaush Tafani, tregon për emisionin “STOP” se në emër të projektit të “Rilindjes Urbane”, bashkia i shembi objektin 3 katësh, 1 kilometër larg qendrës së qytetit. Kryebashkiaku Arif Tafani thotë se faza e dytë e projektit të “Rilindjes Urbane” e kapte edhe objektin e prishur. Por...
Emisione