Emma Bunton

  • Lajm i madh për nostalgjikët e “Spice Girls”

    Për të gjithë nostalgjikët e grupit “Spice Girls”, ato të bashkohen. Sipas “the Sun”, 5 vajzat pritet të nxjerrin një album vitin që vjen. Ato do të jenë bashkë në një emision televiziv ku do të flasin për arritjet e tyre, por edhe objektivat. Pas shumë diskutimesh dhe thashethemesh...
  • “Spice Girls”, rikthehen?

    Tre nga vajzat e “Spice Girls” kanë lëshuar një video duke festuar 20-vjetorin, duke lënë të kuptohet edhe për një bashkim të mundshëm. Emma Bunton, Geri Horner dhe Melanie Brown, të njohura si Baby, Ginger dhe Scary, të gjitha u shfaqën së bashku në një video, e cila u publikua...
Emisione