Ergys Agasi

 • Çudia! Nën hetim për shkelje, Inspektori riemërohet nga drejtori i shkarkuar…

  Kristaq Thimjo ishte larguar nga detyra si Inspektor i Mjedisit dhe Pyjeve në Gjirokastër, pasi akuzohej se i kishte shkaktuar institucionit një dëm ekonomik prej 6 milonë lekësh të vjetra. Por së fundmi, Thimjo rezulton të jetë kthyer në detyrë, edhe pse gjyqi ndaj tij nuk ka përfunduar. Si...
 • STOP – EMISIONI 23 (SEZONI 3)

  Rruga “Teodor Keko” dhe Materniteti i Korcës në kushte mjerimi. “Stop” është ndalur në rrugën e harruar “Teodor Keko” pranë unazës së re në kryeqytet. Mungesë infrastrukture dhe gropa, është ajo për të cilën ankohen banorët e njësisë numër 6, duke kërkuar ndërhyrje nga ana e kryetarit të bashkisë...
 • STOP – EMISIONI 225 (SEZONI 2)

  Ndotja e lumenjve dhe reagimi mjeran i Ministrisë së Shëndetësisë për Euroteam. Një video me ndotjen e tmerrshme në lumin Shkumbin shfaqet në nisje të emisionit të sotëm. Më pas disa fot me kazanë plehrash në zonën e Shkëmbit të Kavajës, në mes së sezonit turistik. Në emisionin e...
 • STOP – EMISIONI 224 (SEZONI 2)

  Masa për abuzuesit e prerjes së druve dhe problematika e cirkut. Në emisionin e dy ditëve më parë “Stop” transmetoi pamjet e kamionëve me dru, që zbrisnin nga Linza. Inspektoriati shtetëror i mjedisit dhe pyjeve, njoftoi, se ka liruar nga puna dy punonjësit, Dashamir Koltraka dhe Ilmi Hoxha. Kryeinspektori...
 • 5 bashki nuk po zbatojnë ligjin për pyjet

  5 bashkitë Kurbin, Durrës, Shijak, Vorë dhe Kamë nuk kanë nisur ende ngritjen e strukturave për të menaxhuar  fondin e pyjeve që kanë nën juridiksionin e tyre. Kreu i inspektoratit shtetëror të mjedisit dhe pyjeve deklaroi se ato kanë një muaj afat për të zbatuar ligjin, më pas do...
Emisione