Fatjon Pasholli

  • STOP – EMISIONI 46 (SEZONI 3)

    Formalizimi i puseve dhe shprehjet shqiptaro-amerikane. Kryeministri Rama shpalli një nga sfidat e këtij mandati qeverisës: disiplinimin e harxhimit të ujit të pijshëm, ku bën pjesë edhe formalizimi i 25 mijë puseve te ujit.Më pas transmetohen intervista të qytetarëve me humor, lidhur me përfundimin e aplikimit të lotarisë amerikane....
  • Gjoba absurde ndaj biznesit të skrapit dhe ping-pongu i zyrave të shtetit

    Pak ditë më parë Ministria e Mjedisit dhe Bashkia e Tiranës nisën aksionin në terren për dokumentacionin e bizneseve, që nuk zbatojnë ligjin. Por Jani Lena, një biznesmen i skrapit në Vaqarr, tregon rastin e tij me gjobën absurde dhe ping-pongun në zyrat e shtetit shqiptar. Në të njejtën...
  • STOP – EMISIONI 223 (SEZONI 2)

    Sorollatja e qytetarit për një vërtetim në ATP. Xhevdet Bashllari tregon në “Stop”, se në mes të shtatorit aplikoi pranë Agjensisë së Trajtimit të Pronave për një vërtetim, që dosja e tij ndodhet në këtë institucion.Një dokument i tillë i duhej për një proces gjyqësor, që kishte në Korcë....
Emisione