fatos kaja

  • “Mafia e tokave”/ Policia publikon pamjet e arrestimit të zyrtarëve

    Policia e Shtetit ka publikuar pamjet nga arrestimi i 10 zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve në Kavajë një ditë më parë, të cilët përmes falsifikimit të dokumenteve tjetërsuan 36 hektarë tokë publike në bregdetin e Spillesë. Sipas hetimeve të Prokurorisë në bashkëpunim me policinë, është zbuluar se nga tjetërsimi i pronës...
  • Goditet “Mafia” e tokave të Spillesë

    Një  rrjet funksionarësh dhe ish-zyrtarësh lokalë në piramidën e të cilës ishte nënprefekti i Tiranës për Kavajën, Fatos Kaja, janë marrë të pandehur nga Prokuroria me akuzën e tjetërsimit të pronave, falsifikimit të dokumenteve dhe shpërdorimit të detyrës. Kaja konsiderohet si truri i kësaj skeme korruptivve që çoi në...
Emisione