genci angjellari

  • Dhuna ndaj gazetarit të “Stop”, protestë para Kryeministrisë

    Dhuna e ushtruar ndaj gazetarit të emisionit investigativ “Stop” në Televizonin Klan, nga administratorja e një subjekti që hidhte mbetje të rrezikshme spitalore në lumin Erzen, ka ngritur në protestë qytetarët dhe shoqërinë civile. Qytetarët e shohin me shqetësim heshtjen e institucioneve shtetërore pas publikimit të videos ku mbetjet...
  • STOP – EMISIONI 223 (SEZONI 2)

    Sorollatja e qytetarit për një vërtetim në ATP. Xhevdet Bashllari tregon në “Stop”, se në mes të shtatorit aplikoi pranë Agjensisë së Trajtimit të Pronave për një vërtetim, që dosja e tij ndodhet në këtë institucion.Një dokument i tillë i duhej për një proces gjyqësor, që kishte në Korcë....
  • “E forta” Mirelë na e përplasi në fytyrë “turpin”, gratë po aq agresore sa burrat

    Nga Dorina Bilbili/Pamjet që u transmetuan mbrëmë në emisionin “Stop” në TV Klan, ku administratorja e kompanisë për dezinfektimin dhe riciklimin e mbetjeve të rrezikshme spitalore, “Euroteam” Mirela Topulli dhunon kafshërisht gazetarin Genci Angjellari, pas një investigimi mediatik, ishin pak për të thënë shokuese. Angjellari u dhunua fizikisht nga...
Emisione