Jonila Godole

  • OPINION – SI E KUJTOJME KOMUNIZMIN?

    Të ftuar: Dorian Koçi, Vera Bekteshi, Jonila Godole, Gëzim Peshkepia, Klara Buda, Belina Budini E ftuar në emisonin “Opinion”  shkrimtarja Vera Bekteshi është shprehur se jeta në ish Bllok në kohën e komunizmit ka qenë e vëzhguar maksimalisht nga ana e autoriteteve diktatoriale. Ajo ka treguar se një nga...
  • OPINION – KU INFORMOHEMI TV, APO MEDIA ONLINE?

    Të ftuar: Berat Buzhala, Iris Luarasi, Jonila Godole, Redi Shehu, Mark Marku, Lutfi Dervishi Në emisionin Opinion janë publikuar disa të dhëna tepër domethënëse për informimin e njerëzve në botë dhe në Amerikë. Këto të dhëna kanë treguar se qytetarët amerikanë janë informuar më së shumti për zgjedhjet në televizionet...
  • OPINION – FILMAT E KOMUNIZMIT TE SHFAQEN APO JO?

    Të ftuar: Erald Kapri – AMA Ergys Mertiri –  Sociolog  Jonila Godole – Pedagoge Mentor Kikia – Gazetar Reis Çiço – Gazetar Julian Bejko – Pedagog i sociologjisë Pedagogia Jonila Godole, sonte, në studion e emisionit Opinion në lidhje me shfaqjen apo mos shfaqjen e filmave shqiptar të realizuar në...
Emisione