Juli Xhokaxhi

  • RUDINA – JULI XHOKAXHI DHE DJALI; PARAGLIDING; NDERHYRJET PER TUMORET!

    Të ftuar: Juli Xhokaxhi- Gazetare dhe Oren Papa – Student ne degën e infromatikës Anisa Lera – Pilote profesioniste paragliding Mikela Kakeli – Pilote e re paragliding Bledar Kola – Mjek Kirurg, Spitali Amerikan...
  • OPINION – VARESIA NDAJ BIXHOZIT!

    Të ftuar: Akil Pano, Viron Bezhani, Artan Shyti, Juli Xhokaxhi, Mond Harizaj, Aurela Agalliu Pastor Akil Pano, sonte, në studion e emisionit Opinionit, ka theksuar se në 21 vite eksperiencë si pastor në Tiranë, kam trajtuar shumë individë, të cilët vinin nga martesa të thyera dhe familje të shkatërruara...
Publicitet

Emisione