Julian Zyla

  • ZONE E LIRE – EMISIONI 574

    HENRI CILI vs MAJLINDA BREGU Dorëheqja e Lul Bashës. Pro dhe Kundër JULIAN ZYLA, BATON HAXHIU, ARMAND SHKULLAKU Edi Rama i shpartalloi të gjithe. Po tani? MASSIMO LIVOLSI – ‘Solarin’, cel me i sigurt ne bote tani edhe ne Shqiperi GUIDO BASSI – Mjeku ortoped në spitalin Amerikan INGRID...
  • RUDINA – PRESIDENTI I 45-te I SHBA; KRISTI POPA; UDHETIM ME BALONE!

    Të ftuar: Julian Zyla – Ish-Gazetar VOA-s, ekspert komunikimi (me lidhje direkte) Kristi Popa – Kantautor, Mimoza Popa – Soprano lirike, bashkëshortja, Orajan – Djali Uran Qylafku – Administrator “Hot Air Ballon”...
Publicitet
Emisione