kamera e fshehtë për rezonancën

  • STOP – EMISIONI 226 (SEZONI 2)

    “Stop”, një vit investigim, problematikë, por edhe shumë humor. Në emisionin e fundit për këtë sezon televiziv, vijnë pjesët më kulmore, që shoqërohen me humor në studio nga Saimiri, Genti dhe balerinat.Prona në Shëngjin, vajzat si greke të lashta,dera e Urdhrit franceskan në Shkodër,apo dyqani pa derë në zonën...
  • STOP – EMISIONI 193 (SEZONI 2)

    Lulzim Basha e mprehu shpatën, Rama e Meta në dasma elektorale. Kreu i PD-së Lulzim Basha hartoi dhe dorëzoi më në fund listat e kandidatëve për deputetë, ku ra në sy mungesa e figurave kryesore si Jozefina Topalli, Arben Imami apo Astrit Patozi.”Stop” sjell këtë situatë me humor. Në...
  • Kamera e fshehtë, sa kushton rezonanca e shtetit me pazar privat?!

    Edhe pse flitet çdo ditë për “rilindjen e shëndetësisë”, ajo që ndodh në realitet është e kundërta. Një qytetar drejtohet në repartin e neurologjisë, duke kërkuar të bëjë rezonancë magnetike. Nëse ndjek planifikimin, rezonancën duhet ta bëjë në një kohë të dytë. Nga mjeku e deri te roja i...
Publicitet
Emisione