kamionët me dru

  • STOP – EMISIONI 200 (SEZONI 3)

    Hitparade i absurdit shqiptar. Një kamion qarkullon me një ngarkesë të madhe, sa duket sikur po transporton pallat. Ambientet e portit të Durrësit janë të ndotura nga mbetjet. Kamionët me dru të prerë qarkullojnë lirisht në urën e Shkodrës. Këto dhe situata të tjera transmetohen dhe komentohen në studion...
  • STOP – EMISIONI 66 (SEZONI 3)

    Moratorim për pyjet, por kamionët me dru nuk ndalen. Disa kamionë me dru lëvizin lirisht në rrugën e Librazhdit, edhe pse në fuqi është një moratorium për pyjet. Më pas Renaldo u gjend sot në zyrat e Institutit të Sigurimeve shoqërore të Tiranës dhe dëshmon, sesi është shërbimi ndaj...
  • STOP – EMISIONI 224 (SEZONI 2)

    Masa për abuzuesit e prerjes së druve dhe problematika e cirkut. Në emisionin e dy ditëve më parë “Stop” transmetoi pamjet e kamionëve me dru, që zbrisnin nga Linza. Inspektoriati shtetëror i mjedisit dhe pyjeve, njoftoi, se ka liruar nga puna dy punonjësit, Dashamir Koltraka dhe Ilmi Hoxha. Kryeinspektori...
Emisione