kamioni me dru

  • STOP – EMISIONI 222 (SEZONI 2)

    Prerja dhe transporti i druve në kohën e moratoriumit. Në pjesën e parë të emisionit trajtohet moratoriumi i pyjeve dhe lehtësia, me të cilën kamionë me dru zbresin nga Linza, ku dhe janë ngarkuar.Një tjetër video tregon, sesi masakrohen pyjet, pavarësisht ligjit për ndalimin e prerjes së tyre. Skandali,...
  • STOP – EMISIONI 57 (SEZONI 2)

    Moratoriumi i pyjeve në letër, pallati që iu ngjit shtëpisë në Lushnje. Pamje të një kamioni të ngarkuar me dru në Librazhd, tregojnë se moratoriumi i pyjeve ësht vetëm në letër. “Stop” ka udhëtuar drejt Lushnjes, ku një qytetar me emrin Bajram ankohet, se një pallat i ri i...
  • STOP – EMISIONI 26 (SEZONI 2)

    Situata tragji-komike në “Stop” Në këtë puntatë të “Stop” shfaqen disa situata, sa absurde aq edhe qesharake. 2 gomerë që transportohen me një makinë, një varkë me flamurin e PS, një kamion me dru,një makinë që transportohet në portobagazhin e një tricikli dhë një qen që “respekton” semaforin kur...
Publicitet
Emisione