Kastriot Tusha

  • RUDINA – FEVZIU, RRUGETIMI I 20-VITEVE “OPINION”; KASTRIOT TUSHA!

    Të ftuar: Blendi Fevziu – Drejtues i programit “Opinion” Kastriot Tusha- Tenor dhe Shef i Departamentit të kantos në Universitetin e Arteve...
  • “Tre tenorët” një festë për 15 – vjetorin

    Është konceptuar si një festë “Tre tenorët” dhe arsyeja është sepse koncerti mbërrin në takimin e tij të 15-të. Do të jenë të njëjtët këngëtarë lirikë që e nisin traditën, Josif Gjipali, Kastriot Tusha dhe Adrian Xhema. Për të kurorëzuar datëlindjen e 15, surpriza për publikun është një emër...


Emisione