Katarzyna Kopec

  • Emrat/ Shqiptari dhe bashkëpunëtorja e tij dënohen me burg në Angli

    Një burrë dhe një grua janë dënuar me 6 vite burgim nga Gjykata e Luton në Angli për kontrabandë të emigrantëve të paligjshëm. Eduart Lleshi 34 vjeç dhe Katarzyna Kopec 36 vjeç nga Çekia organizonin trafikun e emigrantëve ilegalë për të hyrë në Britani të Madhe. Sipas gjykatës, dy...
Emisione