konflikti fizik në gjykatën e Tiranës

  • STOP – EMISIONI 51 (SEZONI 3)

    Look-u i shtrenjtë i deputetëve dhe urimi i Ramës: suksese në jetë! Erjon Brace dhe Agron Shehaj, deputetët e komisionit parlamentar të ekonomisë, kanë debatuar për koston e xhaketës apo kanatjeres së njëri-tjetrit, ndërsa diskutoheshin projekt-ligjet e buxhetit të vitit të ardhshëm. Kryeministri Rama mori pjesë sot në një...
  • Video/ Përleshje dhe gjak në Gjykatën e Tiranës

    Çështjet e divorcit dhe kujdestarisë së fëmijëve kanë shkaktuar shumë plagë sociale në vend, deri edhe viktima. Kamera e emisionit “STOP” ka filmuar pamje të pabesueshme në ambientet e Gjykatës së Tiranës, ku një konflikt fizik mes një çifti në proces divorci ka përfshirë edhe policët. Situata ka degraduar...
Emisione