kontrate

  • Autoriteti Rrugor prish kontratën me kompaninë “Serenissima”

    Autoriteti Rrugor Shqiptar i ka hequr të drejtën e vazhdimit të punimeve për by passin e Fierit dhe të Vlorës kompanisë “Serenissima”. Televizioni Klan ka siguruar letrën që drejtori i përgjithshëm i rrugëve i ka nisur krerëve të shoqërisë, ku i shpjegon arsyet e ndërprerjes së kontratës. Letra ka...
  • Nike i jep 1 mld dollarë Ronaldos

    Nike ka siguruar partneritetin me yllin e Real Madrid Cristiano Ronaldo pas një viti 2016 tejet të frytshëm. Portugezi ka nënshkruar një marrëveshje të re që vlen 1 miliardë dollarë pasi një vit më parë ka prodhuar 500 milionë për kompaninë e veshjeve sportive. Me postimet e tij në...
PublicitetEmisione