“Kujtim Spahivogli”

  • Regjisorja Najada Elmazi sjell “Komedi në errësirë”

    Dramaturgu britanik Peter Shaffer pas premierës me “Equus” rikthehet në skenën shqiptare me një tjetër vënie për herë të parë. “Komedi në errësirë” quhet vepra dhe regjisorja Najada Elmazi sjell historinë e piktorit Brindsley Miller dhe të fejuarës së tij, Carol. Për t’i bërë përshtypje vjehrrit kolonel dhe milionerit...
  • “Tramvaji dëshirë”

    Dhe dy pasagjerët më të rëndësishëm që do të rrëfejnë dëshirat e tramvajit janë Stanley Kowalski shqiptar Myzafer Ziflaj dhe Ina Gjonçi si Blanche DuBois. Stanley është një burrë i fortë, i zgjuar dhe me krenari të përdhosur  në një shoqëri që vetëm ndryshon….Blanche është e torturua nga dashuria,...
Publicitet
Emisione