lezhe shkoder

  • Tole: Radarë në të gjitha akset rrugore

    Pas aksidenteve të rënda të ndodhura në vend, me disa të vdekur në disa prej akseve me të rëndësishme, Policia Rrugore thotë se ka instaluar radarë, automatikë dhe manualë të kontrolluar nga efektivët e policisë. Në lidhje me aksidentin e ndodhur një ditë më parë në aksin Lezhë –...
Emisione