Liqeni i Mjellmave

  • Një “mjellmë” si Ledia Sulaj

    Roli i dyfishtë i Odettë dhe Odillë, në baletin më të famshëm klasik “Liqeni i Mjellmave” ishte sfida e kapërcyer me shumë profesionalizëm nga Ledia Sulaj, balerinës që koreografia Enada Hoxha i besoi mbrëmjen e premierës, qasjen e parë me publikun, i cili në skenën kombëtare të baletit, pa...
  • “Liqeni i Mjellmave”, premierë në TKOB

    Nga kongreset e partive politike te festivalet e këngëve, në këtë skenë e vetmja që nuk kishte hipur ishte trupa kombëtare e baletit. Pallati i Kongreseve që i duhet të ndryshojë kundrinorin sipas aktivitetit që mirëpret, nga 14 deri në 16 Prill, do të jetë Pallati i Operas. Aty...
Emisione