Maqedoni perplasje

  • Parlamenti përplaset për platformën shqiptare

    Parlamenti i Maqedonisë ka vijuar për të tretën ditë radhazi seancën konstituive të parlamentit. Me replika dhe kundëreplika, deputetet e dy partive të mëdha kanë vijuar debatin mbi platformën e partive shqiptare.  Deputetet e VMRO-se kanë mbajtur të bllokuar  foltoren, ndërsa deputeti shqiptar Surija Rashidi i akuzoi se po...
Emisione