Marjana Kondi

  • “Djallëzorët” e censuruar, premierë në Tiranë

    Tetë regjisorë, shtatë italianë dhe shqiptarja Madi Selimi kanë bashkuar gjithë eksperiencën e tyre për të sjellë eksperimentin komunist, që Mikhail Bugakov shkroi midis viteve 1924-1925. Nga tre tregimet e censuruara nga regjimi i asaj kohe në Rusi, ekipi i regjisorëve që identifikohen si “kolektivi 38”, të parin që...
  • Regjisorja Najada Elmazi sjell “Komedi në errësirë”

    Dramaturgu britanik Peter Shaffer pas premierës me “Equus” rikthehet në skenën shqiptare me një tjetër vënie për herë të parë. “Komedi në errësirë” quhet vepra dhe regjisorja Najada Elmazi sjell historinë e piktorit Brindsley Miller dhe të fejuarës së tij, Carol. Për t’i bërë përshtypje vjehrrit kolonel dhe milionerit...
  • XING ME ERMALIN – EMISIONI 27

    Të ftuar: Ronela Hajati, Marjana Kondi...
Publicitet
Emisione