MAS

 • Rama urdhëron hetim administrativ në MAS

  Kryeministri Edi Rama urdhëron të ushtrohet kontroll administrativ dhe ligjor në Ministrinë e Arsimit. Në shkresën e siguruar nga Television Klan dhe që mban datën e sotme, Kryeministri Rama urdhëron nisjen e  kontrollit në këtë institucion, që drejtohet nga ministrja teknike Mirela Karabina, lidhur me zbatimin e procedurave të...
 • STOP – EMISIONI 225 (SEZONI 2)

  Ndotja e lumenjve dhe reagimi mjeran i Ministrisë së Shëndetësisë për Euroteam. Një video me ndotjen e tmerrshme në lumin Shkumbin shfaqet në nisje të emisionit të sotëm. Më pas disa fot me kazanë plehrash në zonën e Shkëmbit të Kavajës, në mes së sezonit turistik. Në emisionin e...
 • MAS paralajmëron punonjësit e arsimit: Ndëshkime për ata që përfshihen në fushatë

  Ministria e Arsimit dhe Sporteve në një deklaratë ka sqaruar se do verifikojë çdo punonjës të arsimit nëse ka patur angazhime në fushatën zgjedhore Deklarata e MAS: Në kushtet kur fushata zgjedhore ka filluar, sjellim në vëmendjen tuaj detyrimet ligjore dhe ndryshimet në Kodin Penal të Republikës së Shqipërisë të...
 • Kaosi me regjistrimet në universitete, MAS: Kemi hapur zyra informimi, por maturatët i injorojnë

  Për të qetësuar maturantët që u ngritën në protestë nga kaosi i krijuar me regjistrimet në universitet, Ministria e Arsimit njoftoi ngritjen e disa zyrave të informimit. Në një kohë kur procesi po shkon drejt mbylljes, në Fakultetin e Mjekësisë, atë Filologjik dhe të Gjuhëve të Huaja asnjë maturant nuk...
PublicitetEmisione