mbeshtetje

 • Serbët e veriut mbajnë shpresat te Rusia dhe Putin

  Mitrovica e veriut, një prej katër komunave veriore të Kosovës, të banuara me shumicë serbe, me nxitjen e liderëve politikë lokalë, sot është një bastion pro-rus, ku simpatia për presidentin e Rusisë, Vladimir Putin, por edhe për shtetin rus, konfirmohet nga shumica e qytetarëve serbë të kësaj komune. Nëpër...
 • BE përkrah Qeverinë e Maqedonisë për realizimin e reformave

  Ekspertët për çështje të integrimeve duke komentuar kapacitete e Qeverisë së Maqedonisë, për të realizuar reformat e paralajmëruara përmes planit, siç e kanë quajtur 3- 6-9, si kusht për hapjen e negociatave për anëtarësimin e vendit në BE dhe NATO, thonë se strategjia është e mirë por suksesi do...
 • Zmijani kërkon mbështetje për Vllazninë

  “Sfida Vllaznia – Tirana që vlen mbijetesën shikohet si një moment i vështirë nga ish-lojtarët që e përjetuan këtë përballje në një periudhë të lavdivshme. Hysen Zmijani si futbollist mbajti vetëm fanellën e shkodranëve në kampionatin shqiptar, e shikon si humbje rënien ekipit të zemrës. Hysen Zmijani (Ish-futbollist i...
 • Bashkimi i Sindikatave mbështet drejtuesit e furgonëve

  Drejtuesit e furgonëve taksi janë të vendosur në kërkesat e tyre. Në takim e këshillit kombëtar të bashkimit të sindikatave që u mbajt në Elbasan, drejtues të furgonëvë 8+1 nga e gjithë Shqipëria, i bënë apel qeverisë të rishikojë vendimin që u mundëson atyre shërbimin edhe në transportin ndërqytetas....
Emisione