mësuesja luan kala dibrance

  • Mësuesja “heroina jonë” praktikon në klasë “Kala dibrançe”

    Dje ishte dita e parë e shkollës dhe kryeministri Rama gjeti rastin të flasë në parlament edhe për këtë cështje. Rama tha, se mësuesit duhet të jenë heronjtë tanë. Në këtë kuadër emisioni “STOP” shfaq një video, ku mësuesja Arta Shehu është filmuar teska luan në klasë lojën e...
  • STOP – EMISIONI 6 (SEZONI 3)

    Parlamenti i ri dhe e munguara e madhe…Joleza Koka. Këto ditë nisi punimet parlamenti i ri i dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit.Njëlloj si në ditën e parë të shkollës, deputetët ishin veshur me kujdes e shfaqnin emocionet e fillimit të rrugëtimit.Gazetarët e “Stop” kanë realizuar intervista me humor...
Publicitet
Emisione