Metergofc

  • Gjobë dhe dëbim për 11 rusët dhe serbët e arrestuar

    Një gjykatë në Prishtinë vendosi të gjobisë me nga 250 euro, 5 serbë dhe 6 rusë, për kalim të paautorizuar të kufirit shtetëror. Ata u ndaluan të martën nga policia e Kosovës, në afërsi të fshatit Metergofc të komunës së Podujevës, pasi po kalonin kufirin në mënyrë ilegale. Gjykata...
Emisione