Mirela Topulli

 • Euroteam, skandali i ndotjes mjedisore dhe shkeljet që e pasuan

  Në muajin Korrik, emisioni “STOP” transmetoi skandalin e kompanisë “Euroteam”, e cila hidhte në lumin Erzen mbetje të rrezikshme spitalore. Por pavarësisht revokimit të lejes, “Euroteam” dhe Mirela Topulli kanë marrë pjesë në tenderat e spitalit të Beratit dhe Krujës. Ndërsa spitalet e tjera rajonale i janë përgjigjur interesimit...
 • STOP – EMISIONI 7 (SEZONI 3)

  Shqetësime dhe zgjidhje në “Stop”. Një grup banorësh të rrugës “Shefqet Kuka”, afër Institutit të Fizikës Bërthamore, kanë filmuar ujrat e zeza pranë vendbanimit të tyre, duke u shprehur, se vetëm “Stop” mund ta zgjidhë problemin.Një ditë më parë kamerat e fshehta siguruan pamje të kushteve të mjerueshme të...
 • Dhuna ndaj gazetarit të “Stop”, protestë para Kryeministrisë

  Dhuna e ushtruar ndaj gazetarit të emisionit investigativ “Stop” në Televizonin Klan, nga administratorja e një subjekti që hidhte mbetje të rrezikshme spitalore në lumin Erzen, ka ngritur në protestë qytetarët dhe shoqërinë civile. Qytetarët e shohin me shqetësim heshtjen e institucioneve shtetërore pas publikimit të videos ku mbetjet...
 • STOP – EMISIONI 224 (SEZONI 2)

  Masa për abuzuesit e prerjes së druve dhe problematika e cirkut. Në emisionin e dy ditëve më parë “Stop” transmetoi pamjet e kamionëve me dru, që zbrisnin nga Linza. Inspektoriati shtetëror i mjedisit dhe pyjeve, njoftoi, se ka liruar nga puna dy punonjësit, Dashamir Koltraka dhe Ilmi Hoxha. Kryeinspektori...
 • STOP – EMISIONI 223 (SEZONI 2)

  Sorollatja e qytetarit për një vërtetim në ATP. Xhevdet Bashllari tregon në “Stop”, se në mes të shtatorit aplikoi pranë Agjensisë së Trajtimit të Pronave për një vërtetim, që dosja e tij ndodhet në këtë institucion.Një dokument i tillë i duhej për një proces gjyqësor, që kishte në Korcë....
 • “E forta” Mirelë na e përplasi në fytyrë “turpin”, gratë po aq agresore sa burrat

  Nga Dorina Bilbili/Pamjet që u transmetuan mbrëmë në emisionin “Stop” në TV Klan, ku administratorja e kompanisë për dezinfektimin dhe riciklimin e mbetjeve të rrezikshme spitalore, “Euroteam” Mirela Topulli dhunon kafshërisht gazetarin Genci Angjellari, pas një investigimi mediatik, ishin pak për të thënë shokuese. Angjellari u dhunua fizikisht nga...
 • Shpallet në kërkim dhunuesja e gazetarit investigativ

  Mirela Topulli, gruaja që shihet duke dhunuar fizikisht dhe duke kërcënuar gazetarin e emisioni investigativ Stop në Televizionin Klan, Genci Angjellari është shpallur në kërkim nga policia. Administratorja e “Euroteam”, reagoi brutalisht, pasi gazetari zbuloi se kompania që ajo drejtonte në lumin Erzen derdhte mbetje të rrezikshme spitalore. Kur gazetari...
 • STOP – EMISIONI 222 (SEZONI 2)

  Prerja dhe transporti i druve në kohën e moratoriumit. Në pjesën e parë të emisionit trajtohet moratoriumi i pyjeve dhe lehtësia, me të cilën kamionë me dru zbresin nga Linza, ku dhe janë ngarkuar.Një tjetër video tregon, sesi masakrohen pyjet, pavarësisht ligjit për ndalimin e prerjes së tyre. Skandali,...
Emisione