ndotja mjedisore

  • Dhuna ndaj gazetarit të “Stop”, protestë para Kryeministrisë

    Dhuna e ushtruar ndaj gazetarit të emisionit investigativ “Stop” në Televizonin Klan, nga administratorja e një subjekti që hidhte mbetje të rrezikshme spitalore në lumin Erzen, ka ngritur në protestë qytetarët dhe shoqërinë civile. Qytetarët e shohin me shqetësim heshtjen e institucioneve shtetërore pas publikimit të videos ku mbetjet...
  • STOP – EMISIONI 224 (SEZONI 2)

    Masa për abuzuesit e prerjes së druve dhe problematika e cirkut. Në emisionin e dy ditëve më parë “Stop” transmetoi pamjet e kamionëve me dru, që zbrisnin nga Linza. Inspektoriati shtetëror i mjedisit dhe pyjeve, njoftoi, se ka liruar nga puna dy punonjësit, Dashamir Koltraka dhe Ilmi Hoxha. Kryeinspektori...
Emisione