nenprefekti i tiranes

  • Goditet “Mafia” e tokave të Spillesë

    Një  rrjet funksionarësh dhe ish-zyrtarësh lokalë në piramidën e të cilës ishte nënprefekti i Tiranës për Kavajën, Fatos Kaja, janë marrë të pandehur nga Prokuroria me akuzën e tjetërsimit të pronave, falsifikimit të dokumenteve dhe shpërdorimit të detyrës. Kaja konsiderohet si truri i kësaj skeme korruptivve që çoi në...
Emisione