nxënësit sardele në autobuzin e Kamzës

  • STOP – EMISIONI 25 (SEZONI 3)

    Hitparade i absurdit shqiptar! Në autobuzin e Kamzës fluksi i nxënësve dhe qytetarëve është shumë i lartë, sa brenda njerëzit udhëtojnë të ngjeshur. Në rrugën e Qelqit në Kombinat peshku shitet me qese në rrugë. Në zonën e ish-Kënetës në Durrës digjen plehrat duke krijuar një tym që i...
Emisione