Olti Rrumbullaku

  • OPINION – PUBLIK APO PRIVAT?

    Të ftuar: Arlind Qorri, Enriketa Papa, Olti Rrumbullaku, Ermal Hasimja, Blerina Shkurti, Henri Çili Pedagog në universitetin publik dhe privat, me një karrierë 16-vjeçare, Ermal Hasimja, është shprehur se është larguar i neveritur nga Universiteti Publik për pasojë e mungesës së papërgjegjshmërisë dhe seriozitetit të studentëve. Hasimja deklaroi sonte në...
  • Pro dhe kundër rritjes ekonomike me 6%

    Ekspertët e ekonomisë mbajnë qëndrime të ndryshme përsa i përket programit ekonomik të qeverisë.  Olti Rrumbullaku, ekspert ekonomie është optimist për një rritje ekonomike deri në 6% që parashikohet në program brenda vitit 2021, të kundërtën mendon eksperti Ilir Ciko,  i cili thotë se “Nëse ekonomia do të ketë...
  • OPINION – TE VARFER DHE TE PASUR!

    Të ftuar: Zana Guxholli, Mateo Spaho, Olti Rrumbullaku, Artan Hoxha, Keti Bazhdari, Akil Pano Mbrëmjen e sotme në emisionin Opinion është publikuar një listë me renditjen e qyteteve sipas perqindjeve të varfërisë në Shqipëri. Kjo listë kryesohej nga qarku i Kukësit me 22.5%, i cili është vendi më i...


Emisione