Ornela Liperi

  • OPINON – KUSH U PASURUA NGA KANABISI?

    Të ftuar: Aleks Hajdari,  Artan Hoxha,  Mentor Kikia, Lindita Çela,  Ornela Liperi, Trzhegim Sokolaj Kryetari i Shoqatës së Policëve të Liruar, Aleks Hajdari, sonte, ka deklaruar se në Shqipëri janë mbjellur 8 milion rrënjë kanabisi për vitin 2016. Hajdari theksoi se ky lajm është raportuar nga Shërbimi Informativ Shtetëror dhe...
  • OPINION – A JANE DEMBELE SHQIPTARET?

    Të ftuar:  Sotiraq Spirollari, Adelina Emini, Artan Hoxha, Ornela Liperi, Gentian Bushati Në një sondazh të kryer nga kompania EPPC kanë dalë disa të dhëna për punësimin në Shqipëri dhe Kosovë. Ky sondazh i plotësuar në mënyrë anonime online nga 1459 persona, ka nxjerr në pah problematikat me të...
  • OPINON – KUSH JANE SHQIPTARET ME TE PASUR?

     Të ftuar: Samir Mane, Ornela Liperi, Zana Guxholli, Sokol Nano, Besart Kadia Në një listë të publikuar në emisionin “Opinion” e cila është ndërtuar nga Fondacioni për Liri Ekonomike janë publikuar 10 emrat e personave më të pasur në Shqipëri për vitin 2016. Në këtë listë vendin e parë...


Emisione