parlamenti i ri

  • Betohen deputetët e rinj në Parlamentin turk

    Ligjvënësit turk kanë dhënë betimin në Parlament, pas zgjedhjeve të muajit të kaluar ku iu dha më shumë autoritet presidencës. 600 deputetë nga 5 parti politike u betuan të shtunën në Ankara, në mesin e tyre 259 nga partia e presidentit Recep Tayyip Erdogan. Ligjvënësit opozitarë janë nga Partia...
  • STOP – EMISIONI 6 (SEZONI 3)

    Parlamenti i ri dhe e munguara e madhe…Joleza Koka. Këto ditë nisi punimet parlamenti i ri i dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit.Njëlloj si në ditën e parë të shkollës, deputetët ishin veshur me kujdes e shfaqnin emocionet e fillimit të rrugëtimit.Gazetarët e “Stop” kanë realizuar intervista me humor...
  • Video/ Parlamenti i ri dhe e munguara e madhe … Joleza Koka

    Këto ditë nisi punimet parlamenti i ri, i dalë nga zgjedhjet e 25 Qershorit. Njësoj si në ditën e parë të shkollës, deputetët ishin veshur me kujdes e shfaqnin emocionet e fillimit të rrugëtimit. Gazetarët e emisionit “STOP” kanë realizuar intervista me humor me të zgjedhurit e rinj. Por...
Emisione