prerja e pyjeve

  • STOP – EMISIONI 222 (SEZONI 2)

    Prerja dhe transporti i druve në kohën e moratoriumit. Në pjesën e parë të emisionit trajtohet moratoriumi i pyjeve dhe lehtësia, me të cilën kamionë me dru zbresin nga Linza, ku dhe janë ngarkuar.Një tjetër video tregon, sesi masakrohen pyjet, pavarësisht ligjit për ndalimin e prerjes së tyre. Skandali,...
  • Video/Prerja e paligjshme e pyjeve, sekuestrohen dy kamionë me lëndë drusore

    Policia ka sekuestruar dy kamionë me lëndë drusore, si dhe ka filluar procedimin penal ndaj një personi. Në sajë të operacionit të koduar “Roja e Gjelbër” është bërë i mundur sekuestrimi i lëndëve drusore, si dhe ka filluar procedimi penal në gjendje të lirë ndaj 39-vjeçarit B.L, banues në...


Emisione