prokuroria durres

  • Grabitja e postierit, Prokuroria: Nuk cënohet hetimi për asnjë çështje

    Prokuroria e Durrësit ka konfirmuar grabitjen e postës sekrete, por thotë se nga përmbajtja e akteve të marra nuk cënohet hetimi për ndonjë nga çështjet. Sipas organit të akuzës nuk ka patur materiale, të cilat klasifikohen si sekret shtetëror. Lidhur me grabitjen, prokuroria infomon se ngjarja ka ndodhur rreth...
  • Pezullohet nga detyra zyrtari i Bashkisë së Durrësit

    Adhurim Qehajaj, Drejtor i Planifikimit dhe Zhvillimit të Territorit në Bashkinë e Durrësit është pezulluar nga detyra me vendim të gjykatës. Ai akuzohet për shpërdorim detyre nga prokuroria, për dhënien e një lejeje ndërtimi në afërsi të Urës së Dajlanit, e cila konsiderohet zonë me rëndësi kombëtare, pasi është...
  • Gjenden sende personale të avokatit të zhdukur

    Mbetet mister zhdukja e avokatit Besnik Muço, ngjarje e denoncuar 10 ditë më parë nga bashkëshortja e tij Rajmonda në Itali dhe i vëllai Viktor Muço në Shqipëri. Mëngjesin e së martës policia gjeti në tragetin e linjës Bari- Durrës, sende personale të tij. Ato janë një çantë të...
Emisione