Rajan Mekbrajd

  • Tragjedi në futbollin irlandez

    Tragjedi në futbollin irlandez. Rajan Mekbrajd është gjetur i pajetë në shtëpinë e tij pak orë pas ndeshjes që ekipi i tij Derri Siti zhvilloi me Drogedën. Futbollisti ishte 27 vjeç dhe nuk dihen ende shkaqet e ngjarjes. Mekbrajd ishte pjesë e Derri Sitit prej vitit 2011 dhe mbante...
Emisione