Rikonstruksionet virtuale arkeologjike

  • Rikonstruksionet virtuale arkeologjike

    Teknologjia është kthyer në një bashkëpunëtor të domosdoshëm për zhvillimin e turizmit kulturor. Në rritjen e numrit të vizitorëve, investimeve dhe ndërgjegjësimit për trashëgiminë e përbashkët arkeologjike, kontribut po jep edhe rikthimi i të shkuarës përmes realitetit virtual. Si një vend ku zonat arkeologjike tërheqin turistët, Alessandro Furlan sjell...
Emisione