Roland Saro

  • “Narçizi. Kush është çmendur”

    Victor Hygo, Charli Chaplin, Robert Benigni Lasgush Poradeci, Mitrush Kuteli, Rudyard Kipling, ajo çfarë i bashkon këta emra janë mesazhet që i përçuan njerëzimit, veçanërisht në periudhat e tij më të errëta. Dhe pikërisht këto urdhëresa që si kryefjalë kanë zgjimin e vetëdijes së njeriut, aktori Roland Saro, i...
Emisione