Sali Kampula

  • STOP – EMISIONI 164 (SEZONI 2)

    Llogaritë e Ramës dhe politika e cadrës. Mëngjezin e sotëm vendi u gdhi nën shi dhe shumë shkolla fusin ujë, aq sa duhet të rrish në mësim më cadër. PS-LSI kërkoi në KQZ shtyrjen e afatit për regjistrimin e koalicioneve parazgjedhore.Komuniteti LGBT i kërkoi kreut të opozitës Lulzim Basha,...
  • Divorci dhe manipulimi i dokumentave nga ish-bashkëshorti po e nxjerrin në rrugë

    Manushaqe Bardhoshi nga qyteti i Prrenjasit tregon historinë e saj të divorcit nga bashkëshorti, që me manipulime dokumentash, e nxorri në mes të katër rrugëve. Pasi u nda nga i shoqi, Vilson Kampula, në prill 2016, i vjen letra për lirimin e shtëpisë. Gjatë proceseve gjyqësore, Manushaqja mëson se...
Emisione