Sergej W

  • Sulmoi “Borussia Dortmund” për të fituar para në bursë

    Policia gjermane ka identifikuar autorin e sulmit ndaj autobusit të Borussia Dortmund dhe ka zbuluar se ai nuk ka asnjë lidhje me terrorizmin. Arsyet që qëndrojnë pas sulmit kanë lënë të habitur prokurorët gjermanë. 28 vjeçari, i identifikuar si Sergej W, ishte një tregtar që shpresonte të fitonte para...
Publicitet
Emisione