shkolla Luigj Gurakuqi

 • STOP – EMISIONI 7 (SEZONI 3)

  Shqetësime dhe zgjidhje në “Stop”. Një grup banorësh të rrugës “Shefqet Kuka”, afër Institutit të Fizikës Bërthamore, kanë filmuar ujrat e zeza pranë vendbanimit të tyre, duke u shprehur, se vetëm “Stop” mund ta zgjidhë problemin.Një ditë më parë kamerat e fshehta siguruan pamje të kushteve të mjerueshme të...
 • STOP – EMISIONI 6 (SEZONI 3)

  Parlamenti i ri dhe e munguara e madhe…Joleza Koka. Këto ditë nisi punimet parlamenti i ri i dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit.Njëlloj si në ditën e parë të shkollës, deputetët ishin veshur me kujdes e shfaqnin emocionet e fillimit të rrugëtimit.Gazetarët e “Stop” kanë realizuar intervista me humor...
 • STOP – EMISIONI 4 (SEZONI 3)

  Gjuha e trupit e kryeministrit dhe mëngjesi me gazetarët. Kryeministri Rama përmbylli takimin e dytë informal të kabinetit të ri, këtë rradhë në Velipojë. Gjatë mëngjesit të punës me gazetarët, Rama foli mbi gjuhën e trupit, i pyetur nga një reportere për raportin e tij me deputete të vecanta...
 • Lutja e nënës për të bijën: Vetëm një shkollë, nuk kërkoj asgjë më tepër

  Vera Kore, një qytetare nga Tirana, denoncon në emisionin “STOP” se drejtori i shkollës “Luigj Gurakuqi”, Elmaz Lala refuzon të regjistrojë fëmijën e saj, që është me aftësi të kufizuara. Vera thotë se Kejsi ka qenë në këtë shkollë, por edhe një vit më parë u regjistrua me ndërhyrjen...
Emisione