shkolla Myrteza Sala

  • STOP – EMISIONI 164 (SEZONI 2)

    Llogaritë e Ramës dhe politika e cadrës. Mëngjezin e sotëm vendi u gdhi nën shi dhe shumë shkolla fusin ujë, aq sa duhet të rrish në mësim më cadër. PS-LSI kërkoi në KQZ shtyrjen e afatit për regjistrimin e koalicioneve parazgjedhore.Komuniteti LGBT i kërkoi kreut të opozitës Lulzim Basha,...
  • Mësuesit kujdestarë, ligji me dy standarde në Drejtorinë Arsimore në Devoll

    Blerta Medolli, një qytetare nga Devolli, ankohet në emisionin “STOP” se fëmija i saj Xhej, nuk e ka mësuesen ndihmëse që i takon, nisur nga udhëzimi nr.38, datë 07.10.2014. Në fakt, edhe mësuesja dhe drejtoresha e shkollës “Dritëro Agolli” tregojnë se Xheji ka nevojë për mësuese ndihmëse, madje për...
  • STOP – EMISIONI 140 (SEZONI 2)

    Fotot e rralla të Fatmir Xhafës, bashkia e Mziut nuk jep kempin. Ditët e fundit është publikuar lajmi, se kompania Bankers Petrolium ka bërë evazion fiskal në Shqipëri në vlerën e miliona dollarëve. Ambasadori amerikan Donald Lu tha, se pret nga ministri i ri i brendshëm Fatmir Xhafa të...
Publicitet
Emisione