skllever

  • Mbanin si skllevër 13 fëmijët, prindërit kërkojnë pafajësi

    Rasti i 13 fëmijëve që mbaheshin të lidhur me zinxhirë nga prindërit e tyre, ka bërë bujë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Prindërit David dhe Louise Turpin kanë deklaruar para gjykatës se janë të pafajshëm. Ata po përballen me akuzat për torturë, abuzim dhe heqje e lirisë. Çifti...
  • Ankand njerëzish në kampet e emigrantëve

    Në një kamp emigrantësh në Libi ku zhvillohet një ankand i mirëfilltë për blerjen e emigrantëve, sikur në kohërat e tregtisë së skllevërve. Blerësit kërkojnë kryesisht djem të rinj, të fortë e të aftë për të punuar tokën. Dy të rinj shiten për 400 dollarë secili. Ishte rrjeti televiziv...
Emisione