të qeshura në studion e Stop

  • STOP – EMISIONI 226 (SEZONI 2)

    “Stop”, një vit investigim, problematikë, por edhe shumë humor. Në emisionin e fundit për këtë sezon televiziv, vijnë pjesët më kulmore, që shoqërohen me humor në studio nga Saimiri, Genti dhe balerinat.Prona në Shëngjin, vajzat si greke të lashta,dera e Urdhrit franceskan në Shkodër,apo dyqani pa derë në zonën...
  • STOP – EMISIONI 87 (SEZONI 2)

    Jashtë kameras, humor e të qeshura në Stop. (pjesa e parë) I gjithë emisioni i ditës së parë të vitit sjell për audiencën momentet më pikante të një sezoni rrugëtim të “Stop”. Situatat e patransmetuara, ku moderatorët kanë shpërthyer në të qeshura vijnë në programin festiv të 1 janarit.Emisioni...
Emisione