Testet Berthamore

  • Publikohen për herë të parë testet bërthamore të Luftës së Ftohtë

    Janë publikuar për herë të parë, filmimet e testeve bërthamore amerikane. Imazhet tronditëse, tashmë të deklasifikuara kanë përfunduar në Youtube.  Testet bërthamore janë zhvilluar mes viteve 1945 dhe 1962 janë skanuar dhe publikuar për herë të parë nga fizikanti Gregg Spriggs. Shpërthimet masive dhe të tmerrshme në shkretëtirën Nevada...
Emisione