Torovicë shkëputet masivi shkëmbor

  • STOP – EMISIONI 50 (SEZONI 3)

    Hitparade i absurdit shqiptar. Një kamion i ngarkuar me bar lëviz lirisht në rrugë. Një motorr është ngarkuar mbi kamioncinë dhe qarkullon pa problem. Një tjetër motorr piaggio është ngarkuar në portobagazhin e një makine të vogël. Në Torovicë, drejtuesit e makinave janë të rrezikuar në cdo moment nga...
Emisione