traineri

  • Tragjedi në futbollin anglez

    Tragjedi në futbollin anglez. Trajneri i të rinjve të Tottenhamit, Ugo Ehiog u shua në moshën 44-vjeçare pas një ataku kardiak. Ehiog ishte ndjerë keq gjatë stërvitjes së ditës së enjte dhe u shoqërua me urgjencë në spital. Mjekët nuk mundën ta shpëtonin dhe lajmëruan vdekjen e tij mëngjesin...
Publicitet
Emisione