vila e milionereve indiane

  • Vodhën vilën e milionerëve indianë, arrestohen 4 shqiptarët

    Katër shqiptarë janë arrestuar për disa vjedhje në vilat luksoze në ishullin e Mykonos në Greqi gjatë 20 ditëve të fundit. Sipas policisë greke, në mesin e vilave të grabiturave ishte dhe një në pronësi të 3 milionerëve indianë, ku kishin marrë 20 mijë Euro. Nga hetimet ka rezultuar...
Emisione