xhino musollari

  • KUSH VJEN PER DREKE? – EMISIONI 63

    Të ftuar: Blerina Matraku dhe Xhino Musollari...
  • ZONE E LIRE – EMISIONI 575

    JONIDA VOKSHI, NERITAN LIÇAJ, AURELA HOXHA, XHINO MUSOLLARI, KLEA HUTA, GENTIAN ZENELAJ, NIADA SALIASI, ERVIN ÇULI, ENXHI ÇUKU, LAERT VASILI Sindikatat e Artistëve Rubrika: Luaj me jetën e tjetrit Loja me letrat e bixhozit Performaca e fundit nga Bramatan Intervista: “Zonë e lirë” Intervista: Pyetësori i Prustit Music Blind...
  • RUDINA – AKTORET E RINJ; ANILA BASHLLARI!

    Të ftuar: Igli Zarka – Aktor Ina Gjonçi – Aktore Xhino Musollari – Aktor Anila Bashllari – Eksperte në fushën e zhvillimit personal dhe profesional...
Emisione