ZA Kamëz

  • STOP – EMISIONI 225 (SEZONI 2)

    Ndotja e lumenjve dhe reagimi mjeran i Ministrisë së Shëndetësisë për Euroteam. Një video me ndotjen e tmerrshme në lumin Shkumbin shfaqet në nisje të emisionit të sotëm. Më pas disa fot me kazanë plehrash në zonën e Shkëmbit të Kavajës, në mes së sezonit turistik. Në emisionin e...
  • STOP/ Njihuni me mësuesin e “të gjitha lëndëve”

    Mehmet Pashaj ankohet në emisionin “STOP” për peripecitë që po detyrohet të kalojë nga Zyra Arsimore në Kamëz. Ai ka një diplomë në Biologji-Kimi dhe ka dhënë mësim prej 10 vitesh, por transferimet e shpeshta nga një shkollë në tjetrën, e kanë detyruar të japë edhe Histori, Informatikë, Gjeografi, Edukim...
  • STOP – EMISIONI 169 (SEZONI 2)

    Gjermanët dështojnë në Tiranë, një tjetër “bingo” me koncensionet në mjekësi. Negociatorët gjermanë të krizës shqiptare dështuan në negociatat për të bindur kreun demokrat Lulzim Basha të lerë cadrën dhe të marrë pjesë në zgjedhje. Këto ditë po bën zhurmë një tjetër koncension, apo partneritet publik-privat, sic parapëlqen ta...
Emisione