Zgjedfhje

  • Basha: Nuk ka zgjedhje pa opozitën

    Për Lulzim Bashën, Edi Rama dhe figura të larta të Partisë Socialiste ngatërrojnë dëshirat e tyre me vullnetin e popullit dhe e kanë të vështirë, sipas tij, të kuptojnë vullnetin e popullit. Në një deklaratë në rrjetet sociale, kreu i PD tha se zgjedhje pa opozitën nuk mund të ketë, ashtu...
Emisione